Šampanjakultuuri usina edendaja MULLIGALERII valikust leiab tänaseks viie väga väärika ja rahvusvaheliselt tunnustatud šampanjamaja toodangut – Champagne Drappier, Maison Bruno Paillard, Champagne Diebolt-Vallois, Champagne Salmon ja Carbon.
Lisaks leiab Mulligalerii tooteportfellist maailma esimese vahuveinilikööri NUVO, mis lõi laineid juba eelmisel Mullfestil. Kõik Mulligalerii tooted kodulehelt www.mulligalerii.ee või galeriist Rävala pst 19 Tallinna südalinnas.
Tasub teada sedagi, et Mulligalerii egiidi all toimub aastaringselt erinevaid teemaüritusi hea toidu ja joogi sõpradele, lühemaid ja pikemaid koolitusi, degustatsioone, šampanjareise Eestis (Mulligalerii mõisatuurid) ja loomulikult kohapeal Champagne’s. Mulligalerii perenaine Kristel Voltenberg on hea käega kirjutaja (www.mulligalerist.blogspot.com) ja mõnus jutuvestja, endine jurist ja tippjuht, tänane diplomeeritud sommeljee, kes kutsub kõiki huvilisi avastama temaga koos šampanjade imelist maailma. Oma ettevõtte sloganigi „Champagne is Champagne“, ei midagi vähem ega rohkem, valis ta teadlikult tõstmaks esile oma suurt armastust – kuningate veini ja veinide kuningat šampanjat.
Tule vaata milliste põnevate toodetega Mulligalerii sel aastal Mullfestil väljas on 🙂